Press "Enter" to skip to content

Consulten

Tarot is een eeuwenoud inzichts- en coachingsinstrument dat ons onderbewuste naar boven brengt en laat spreken. De kaarten kunnen je helpen meer inzicht en duidelijkheid in een situatie te krijgen.

Wat zijn jouw verborgen talenten? En wat houd je tegen deze mogelijkheden te benutten? Wat jouw eerste stap kan zijn om je levensgeluk te vergroten, en wat je daarvoor nodig hebt, helpen de tarotkaarten je inzien.

Tijdens een consult kijken we samen naar jouw situatie, omstandigheden en blokkades. De tarot laat je zien waar je staat in het leven, waar je mee bezig bent en welke kant je op kunt gaan. Veelgebruikte onderwerpen zijn vragen over werk, relaties, gezondheid en spirituele ontwikkeling.

Elisabeth heeft veel ervaring in het Mediumschap en counseling, ook als docent. Na haar opleiding als Geneeskundig Specialist, heeft zij een opleiding Klinische Psychologie gevolgd op de Hoge school Den Bosch. Hoewel ze de opleiding geweldig vond, sloot deze niet helemaal aan bij haar behoeften en een leuke zoektocht volgde. Ze kwam uit bij de Academie voor Mediumschap, volgde een aantal cursussen op het Arthur Findlay college in Engeland en elke keer kwamen de kaarten weer op haar pad.

Ze leerde de kaarten al vroeg te gebruiken om mee te divineren, maar ze wilde het plaatje en de manier van werken compleet krijgen, voor haar gevoel had ze nog niet alles eruit gehaald wat erin zat. Daarom besloot ze om op de Academie voor Tarot de beroepsopleiding tot Tarot Master te gaan volgen en dat voelde voor haar als thuiskomen. Ze kwam er achter dat ze haar kaarten kon gebruiken als coaching tool, maar ook als tool bij haar Mediumschap.

Inmiddels geeft Elisabeth al een aantal jaar met veel plezier consulten en les en is nu docent aan haar opleidingsinstituut, Academie voor Tarot.

Uiteraard geeft zij ook consulten.

Kosten

Consult €50,-
(Een consult duur gemiddeld drie kwartier, met uitloop naar een uur.)

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een consult?
Stuur een mail naar info@academievoortarot.nl

Afspraken dienen 24 uur van tevoren te worden afgezegd, zo niet dan wordt het consult in rekening gebracht.

 

consulten