Welkom allemaal

Mijn naam is Elisabeth Hamaekers, ik ben eigenaar van de Academie voor Tarot, een ervaren allrounder als het gaat om Mediumschap, Counseling, Coaching en ook als docent.
Al op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met de Tarot kaarten, als een tool om mee te divineren, waarna mijn liefde voor de Tarot, de natuur en de natuurreligies is gaan groeien.

Mijn passie voor de Tarot heeft er voor gezorgd dat ik, na het behalen van mijn Master, het als mijn roeping ben gaan zien om mensen op te leiden tot volwaardige Tarot Masters. Ik zie het als mijn taak en verantwoording om te zorgen dat de Tarot kaarten worden gebruikt als een tool waarmee je inzichten kunt krijgen en waarmee je in contact kan komen met je onderbewustzijn. De inzichten die krijgt kunnen je leven enorm verrijken.

Door mijn manier van werken, mijn kennis van natuurreligies en mijn passie voor de Tarot, heb ik unieke opleidingen neergezet die ervoor zorgen dat de kwaliteit van mijn lessen uitzonderlijk hoog zijn, maar ook laagdrempelig. De Tarot moet voor iedereen toegankelijk zijn en zijn occulte oorsprong mag daarbij niet ontbreken.
Les krijgen van mij is dan ook een garantie voor een hoogwaardige en vooral toepasbare opleiding, maar ook met een knipoog naar de natuurreligies zoals: Wicca, Hekserij en Sjamanisme.

Ik heb altijd oog voor mijn studenten, ik begrijp ze, zie waar ze tegen aan lopen, en ondersteun ze op een unieke manier om hun krachten te ontdekken en optimaal te benutten. Ik denk dat de combinatie van dit alles er voor zorgt dat een ieder zich thuis voelt bij de Academie voor Tarot.