Basiscursus Tarot

 

 

Toen ik aan de beginnerscursus begon wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik wist ook niet dat er zoveel mogelijk is met tarot. Christa heeft veel kennis van zaken. Spelenderwijs leert ze je de kaarten kennen en verschillende leggingen. Ik heb het ook ervaren als een groeitraject voor mezelf en kan het iedereen aanraden, want het is een mooi cadeau wat je jezelf kan geven. Tarot is nu een nieuwe hobby geworden. 

Sandra – cursist basiscursus najaar 2021

 

De tarot is een prachtig coachingsinstrument dat ons inzichten kan geven in onze situatie en ons kan gidsen met betrekking tot zelfreflectie en zelfbewustzijn. We kunnen de kaarten gebruiken voor onszelf of om anderen te helpen.

Tijdens de Basiscursus Tarot leer je de basisvaardigheden van het werken met de kaarten, waarbij je kennismaakt met alle 78 kaarten en deze leert interpreteren. Je leert verschillende legpatronen, krijgt handige tips en tricks en werkt aan je gesprekstechnieken, zodat je ook een duiding kunt doen voor anderen.

 

We werken met de Rider Waite Smith Tarot (RWS), de meest gebruikte tarotset ter wereld en daarmee ook een goede basis om met andere decks te werken.

 

Lessen via Zoom

In een overzichtelijke groep (6-10 deelnemers) volg je de tarotlessen via Zoom. Docent Christa geeft live de lessen, het is dus geen online zelfstudie maar echt online les van je docent. Je kunt vragen stellen, ervaringen uitwisselen en oefenen met medecursisten. Het lesmateriaal inclusief tarotdeck krijg je thuisgestuurd. De cursus duurt 10 weken.

Lessen zijn op woensdagen van 19.45-21.45.

Er start weer een nieuwe groep zodra er voldoende aanmeldingen zijn.

De online variant van de basiscursus kost €329 (incl. kaartenset en lesmateriaal thuisgestuurd).

Inschrijven of meer informatie? 
Neem contact op via info@academievoortarot.nl.