Toen ik aan de beginnerscursus begon wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik wist ook niet dat er zoveel mogelijk is met tarot. Christa heeft veel kennis van zaken. Spelenderwijs leert ze je de kaarten kennen en verschillende leggingen. Ik heb het ook ervaren als een groeitraject voor mezelf en kan het iedereen aanraden, want het is een mooi cadeau wat je jezelf kan geven. Tarot is nu een nieuwe hobby geworden. 

Sandra

Cursist Basiscursus najaar 2021

Basiscursus Tarot

De tarot is een prachtig coachingsinstrument dat ons inzichten kan geven in onze situatie. Tarot helpt je op je pad van persoonlijke ontwikkeling én bij het maken van alledaagse keuzes. We kunnen de kaarten gebruiken voor onszelf of om anderen te helpen.

Tijdens de Basiscursus Tarot leer je de basisvaardigheden van het werken met de kaarten, waarbij je kennismaakt met alle 78 kaarten en deze leert interpreteren. Je leert verschillende legpatronen, krijgt handige tips en tricks en werkt aan je gesprekstechnieken, zodat je ook een duiding kunt doen voor anderen.

We werken met de Rider Waite Smith Tarot (RWS), de meest gebruikte tarotset ter wereld en daarmee ook een goede basis om met andere decks te werken.

Over de cursus

De cursus is een mix van zelfstudie en samen leren.

Het werkt als volgt:

Iedere week ontvang je toegang tot video’s, teksten en opdrachten waarmee je zelf aan de slag kunt. Daarnaast is er wekelijks oefenles via Zoom. In het eerste deel beantwoord ik vragen over het lesmateriaal en doen we een klassikale legging. Daarna ga je met elkaar aan de slag om kaarten voor jezelf en elkaar te leggen.

In totaal zijn er 8 lessen.

De cursus kost €327.

Nodig: eigen tarotkaarten. In het lesmateriaal gebruik ik de Rider Waite Smith Tarot. Er zijn verschillende versies van deze kaarten die je allemaal kunt gebruiken, zoals de Radiant Waite, Universal Waite, Tarot Original 1909, The Smith-Waite Centennial, etc. De afbeeldingen zijn hetzelfde, alleen de manier waarop ze gekleurd zijn is anders. Kies welke je het mooist vindt!

 

Wanneer begint de volgende cursus?

Er start een nieuwe groep zodra er voldoende aanmeldingen binnen zijn. Laat me dus weten dat je interesse hebt en dan hou ik je op de hoogte! Dit doe je via info@academievoortarot.nl

Christa’s benadering van de tarot is down-to-earth en creatief. Haar grote kennis van de tarot brengt ze speels over in een plezierige sfeer.

Monique

Cursist Basiscursus en Verdiepingscursus '22

Deze cursus was echt een cadeautje. Kaartkennis, leggingen, oefenen. En een leuke groep! Ik kan nu een Keltisch Kruis doen, wie had dat gedacht. Ik verheugde me elke week op de les en vind het nu echt heel jammer dat het afgelopen is.

Fleur

Cursist Basiscursus '22