Tarot Coach Training

Herken je dit?

Er ligt een Keltisch Kruis voor je op tafel en de vraagsteller kijkt je verwachtingsvol aan. Normaal weet je precies waar je wilt beginnen met het duiden van de kaarten. Nu sla je dicht. Black out. Je stamelt wat woorden, maar een samenhangend verhaal wordt het niet.

Of… Je legt de kaarten voor een goede bekende, en denkt ondertussen stiekem: ik weet allang wat jij nodig hebt… het maakt je eigenlijk zelfs boos dat deze persoon nog steeds geen actie heeft ondernomen. Hoe hard je ook probeert om neutraal naar de kaarten te kijken, uiteindelijk flap je toch jouw persoonlijke advies eruit. Met de kaarten heeft het weinig te maken, en de ander voelt zich beledigd.

Of… Je zit bij een evenement aan een tafeltje, en iemand schuift aan voor een consult. Maar zijn energie is heel negatief en onrustig. Je kunt je niet goed concentreren en voelt je de rest van de middag geïrriteerd. Je hele dag is verpest…

Het kan anders!

Wil jij: 

  • je zekerder voelen in lastige consultsituaties,
  • jezelf herpakken en in balans blijven ook als de vraagsteller dat niet is,
  • leren hoe je moeilijke onderwerpen bespreekbaar maakt,
  • je non-verbale communicatieskills verbeteren,
  • nooit meer volledig dichtslaan bij een blackout?

In deze training ga je werken aan al deze zaken. Daarnaast leer je over de praktische know-how van een tarotconsult: hoe maak je de financiële afhandeling bespreekbaar? hoe begin je een consult? hoe rond je netjes af? hoe geef je je eigen grenzen aan in de hulp die je kunt bieden?

Of je nu al jaren de kaarten legt voor anderen of net begint, deze training biedt concrete handvatten om je consultvaardigheden te verbeteren. Ik geef je drie dagen lang waardevolle oefeningen, waardoor jij als tarotist of Tarot Master net weer even iets steviger in je schoenen staat tijdens een consult.

Alle praktische info op een rij:

 

Aantal lessen 3 trainingsdagen, 10.00-15.00
Wanneer zondag 2 april, zondag 23 april, zondag 14 mei
Locatie Hilversum (10 min van het station; parkeren op zondagen gratis)
Docent Christa
Kosten €285 (zelf meenemen: tarotkaarten, lunch)