Verdiep je intuïtie met het Thoth-deck

Het diepgaande en mysterieuze Thoth-tarotdeck van Aleister Crowley en Lady Frieda Harris bevat zo’n 1200 (!!) symbolen die verwijzen naar astrologie, alchemie, (Egyptische) mythologie, heilige geometrie, en de kabbala – om er een paar te noemen. Je kunt je hele leven over dit deck blijven leren! Deze cursus is een eerste kennismaking met de diepere laag achter de kaarten, waarbij je op intuïtieve wijze gaat leren voelen wat deze kaarten voor jou betekenen.

De cursus bestaat uit vijf lesdagen waarin steeds één thema uit het deck centraal staat. De thema’s zijn: innerlijk kind/innerlijke ouders; polariteit (mannelijke/vrouwelijke energie); de droomwereld; seksualiteit; en intuïtie. In elke les werken we met een combinatie van een meditatie/innerlijke reis, schrijfopdrachten, klassikale reflecties en theorie over het thema en de bijbehorende kaarten. We leggen de kaarten klassikaal, voor onszelf, of voor een ander. Je verbindt je eigen beleving actief aan de kaarten. 

De focus van deze cursusreeks ligt op leren door ervaren. Ik geef je handvatten om met behulp van het Thoth-deck je intuïtie te versterken en omgekeerd om via je intuïtie de Thoth-kaarten diepgaander te ervaren. Na elke les ontvang je theorie om zelf te bestuderen. Wil je je daarnaast meer verdiepen in de theoretische kant van de kaarten? De theorie bevat een leeslijst ter aanvulling op deze cursus.

Omdat we aan de gang gaan met de intuïtieve kant van het deck en de kaartenleer niet uitgebreid klassikaal behandelen, is het noodzakelijk dat je al voorkennis hebt van één van de (andere) tarotdecks. 

Aantal lessen5 lesdagen, 10.00-15.30
Kosten€420
Datanajaar 2022
Locatiewordt nog bekendgemaakt
DocentRosa Willemijn Vlogman

Inschrijven of meer informatie? 
Neem contact op via info@academievoortarot.nl.