Press "Enter" to skip to content

Over Elisabeth

Welkom allemaal,

In mei 2018 heb ik, Elisabeth Hamaekers, de Academie voor Tarot overgenomen van Michelle Gonzalez, die het in 2010 heeft opgericht. Ik ben een ervaren allrounder in Mediumschap, counseling en coaching, ook als docent heb ik al enige jaren ervaring.

Al op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met de Tarot kaarten, maar dan als een tool om mee te divineren. In die tijd is ook mijn liefde voor de Tarot, de natuur en de natuurreligies ontstaan. Mijn passie voor de Tarot heeft er voor gezorgd dat ik, na het behalen van mijn Master, het als mijn roeping ben gaan zien om mensen op te leiden tot volwaardige Tarot Masters.

Ik zie het als mijn taak en verantwoording om te zorgen dat de Tarot kaarten worden gebruikt als een tool waarmee je inzichten kunt krijgen en waarmee je in contact kan komen met je onderbewustzijn. De inzichten die krijgt kunnen je leven enorm verrijken.

Door mijn manier van werken, mijn kennis van natuurreligies, en mijn passie voor de Tarot, heb ik een unieke opleiding neergezet die er voor zorgt dat de kwaliteit van mijn lessen uitzonderlijk hoog zijn, maar ook laagdrempelig. De Tarot moet voor iedereen toegankelijk zijn en zijn occulte oorsprong mag daarbij niet ontbreken.

Les krijgen van mij is dan ook een garantie voor een hoogwaardige en vooral toepasbare opleiding, maar ook met een knipoog naar de natuurreligies zoals: Wicca, Hekserij en Sjamanisme.

Ik heb altijd oog voor mijn studenten, ik begrijp ze en zie waar ze tegen aan lopen, en ondersteun ze op een unieke manier om hun krachten te ontdekken en optimaal te benutten. Ik denk dat de combinatie van dit alles er voor zorgt dat een ieder zich thuis voelt bij de Academie voor Tarot.

Elisabeth Hamaekers