Spiritueel
Trefpunt
Raella

Spiritueel trefpunt Raella is een welkome toevoeging aan de Academie voor Tarot. Elisabeth heeft naast de Tarot en Coaching namelijk nog meer passies.

Na haar opleiding als Geneeskundig Specialist, heeft zij een opleiding Klinische Psychologie gevolgd op de Hoge school Den Bosch. Ze vond deze opleiding geweldig, maar toch sloot deze niet helemaal aan bij haar behoeften en een leuke zoektocht volgde.

Ze kwam uit bij de Academie voor Mediumschap in Naarden, waarin ze uiteindelijk is afgestudeerd en heeft diverse cursussen in in het Mediumschap gevolgd, zoals bij de Zwanenhof in Zenderen en het Arthur Findlay college in Engeland.

Elke keer kwamen de kaarten weer terug op haar pad. Het gebruik van de kaarten zat haar in de vingers, maar ze wilde het plaatje en de manier van werken compleet krijgen. De beroepsopleiding tot Tarot Master volgde en dat voelde voor haar als thuiskomen. Ze gebruikte de kaarten als coaching tool en leerde de kaarten ook te gebruiken bij haar Mediumschap.

Haar interesse en kennis in het Mediumschap is met de jaren alleen maar gegroeid, ook als docent zijnde.
De cursus  Op Reis met je Ziel heeft ze zelf geschreven en deze is zeer geliefd.
Wij geven deze cursus momenteel in losse lessen die je allemaal kunt volgen, of je kiest alleen de lessen die je leuk vindt.

In de toekomst hopen wij ons aanbod verder uit te breiden.