Workshop Zielsieraad maken


Workshop
Zielsieraad maken


Workshop Zielsieraad maken

Inhoud van de workshop

Deze unieke workshop is een prachtige samenwerking tussen de Academie voor Tarot en de Zilverloods.
Tijdens deze workshop neemt Elisabeth je mee in een mooie visuele meditatie, waarbij je in contact komt met één, of meerdere, Spirituele Gidsen. Zij laten je zien wat je op dit moment nodig hebt, bijvoorbeeld een symbool, een kleur, of ze geven je een bepaalde energie door. Hetgeen wat je hebt doorgekregen ga je daarna omzetten in een ontwerp.

Mieke is de professional op het gebied van de Silver clay, zij gaat samen met jou kijken naar de mogelijkheden om jouw ontwerp om te zetten in een persoonlijke hanger. De hanger ga je maken met je eigen energie, je stop er een intentie in.
Dit kan van alles zijn, zo kun je ook dingen verbranden die jou niet meer dienen.

Omdat er veel emoties naar boven kunnen komen, kun je een individuele Tarotlegging van Elisabeth krijgen, zodat eventuele pijn punten wat extra aandacht krijgen. De ervaring leert dat deze sessies leiden tot mooie inzichten die kunnen helpen bij het verwerken, of begrijpen, van emoties en pijn stukken. Aan het eind van de dag ga jij naar huis met een uniek en persoonlijk sieraad, wat je helpt herinneren dat er altijd een liefdevolle ondersteuning is vanuit de spirituele wereld. De hanger helpt je ook herinneren wat een prachtig mens je bent.

Workshop data

De workshop wordt op aanvraag gegeven van 10:00 tot 15:00

Prijs van de workshop

De prijzen van al onze workshops vind je op onze prijslijst.

Docenten

De lessen worden gegeven door Elisabeth Hamaekers en Mieke Kuiper

Workshop aanvragen