Academievoortarot.nl - Yvonne Schrijver

Welkom allemaal

Ik ben Yvonne Schrijver en ben inmiddels alweer ruim 15 jaar gefascineerd door de Tarot.
Niet alleen door de vele verkregen inzichten, de ontwikkeling van mijn intuïtieve aangeboren gave, als het leren luisteren naar datgene wat er juist niet gezegd wordt maar wel op tafel ligt. Ik houd van eye-openers, zelf ervaren wat het met jou of de ander doet. Daar zijn ook mijn korte workshops op gericht. 

Ik ben van huis uit dansdocente en verwerk mijn eigen opgedane ervaringen graag in doe-workshops.
Mijn persoonlijke mening is dat je Tarot moet doorleven. Tarot is voor mij zoveel meer dan een plaatje met een cijfer erop. Het klinkt misschien clichè maar de quote:
“Een beeld zegt zoveel meer dan 1000 woorden” ervaar ik dagelijks als ik met mijn kaarten bezig ben.

Ik ben blij dat ik een onderdeel mag zijn van de Academie voor Tarot en samen kan werken met Elisabeth en Paola. Hun gedegen en solide Tarot basis is het meest essentiële wat je nodig hebt om uit te kunnen groeien tot een zelfverzekerde TarotMaster.
Ik hoop dan ook dat ik je mag begeleiden in je intuïtieve Tarot groeiproces, zonder zweverij en met beide benen op de grond. Mijn ervaring is dat Tarot je bewuster en krachtiger maakt, je leert vertrouwen op je eigen-wijsheid en zo een grote meerwaarde kan worden in je eigen leven en in dat van anderen.