Legpatroon: Liefde is Alles

Wist je dat ChatGPT ook kan helpen bij het bedenken van tarot legpatronen? Ik gaf AI de instructie om een legpatroon van drie kaarten te ontwerpen met het thema “Liefde is alles”.

Dit is het resultaat, inclusief uitgebreide instructies!

ChatGPT:

“Legpatroon: Liefde is Alles

Dit legpatroon richt zich op verschillende aspecten van liefde in je leven. Elke vraag belicht een specifiek onderdeel van jouw gevoelens en ervaringen op het gebied van liefde.

Vraag 1: Wat moet ik loslaten om liefde volledig te omarmen? Dit legt de focus op eventuele belemmeringen of negatieve patronen die je in de weg staan bij het ervaren van liefde. Het kan gaan om emotionele blokkades, vooroordelen of angsten die je moet overwinnen.

Vraag 2: Welke lessen kan ik leren van mijn huidige relaties? Deze vraag richt zich op de inzichten die je kunt opdoen vanuit je huidige relaties, zowel romantisch als vriendschappelijk. Het kan je helpen begrijpen welke patronen zich herhalen en hoe je positieve veranderingen kunt aanbrengen.

Vraag 3: Hoe kan ik meer liefde in mijn leven aantrekken en verspreiden? Deze vraag heeft betrekking op praktische stappen die je kunt nemen om liefde aan te trekken en te verspreiden. Het kan gaan om manieren om zelf liefdevoller te zijn, maar ook om de energie van liefde aan te trekken vanuit externe bronnen.

Legwijze:

  1. Trek drie kaarten voor elke vraag. Plaats de kaarten in rijen van boven naar beneden, zodat elke rij een vraag vertegenwoordigt.
  2. Lees de kaarten intuïtief, gebruikmakend van de traditionele betekenissen van de tarotkaarten en jouw persoonlijke interpretatievaardigheden.
  3. Let op de onderlinge verbanden tussen de kaarten en de algemene boodschap die ze samen overbrengen.

Onthoud dat tarot een instrument is voor zelfreflectie en begeleiding. De interpretatie van de kaarten is subjectief en afhankelijk van jouw intuïtie en persoonlijke ervaringen. Veel plezier bij het verkennen van de betekenissen en inzichten die deze kaarten je kunnen bieden!”

Opvallend: bij de “legwijze” krijg je dus de instructie om niet één kaart te trekken, maar drie kaarten per vraag! Dat is een supermooie manier om meer diepgang te krijgen in je leggingen. Nu ben ik even met zwangerschapsverlof, maar in 2024 kun je van mij leren HOE je die diepgang precies gaat vinden.

De officiële aankondiging laat nog even op zich wachten, maar als jij op de hoogte gehouden wilt worden van de gloednieuwe Verdiepingscursus: “Bruggen bouwen in je tarotlegging” (tweewekelijkse live online lessen via Zoom en daartussendoor zelfstudie aan de hand van video’s) stuur me dan even een mailtje! info@academievoortarot.nl