Press "Enter" to skip to content

Privacyverklaring

De regels voor de omgang met persoonsgegevens zijn vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)Hierin is vastgelegd dat je persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze moet verwerken. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ben ik verplicht om een privacyverklaring te schrijven waarin ik uitleg geef over de verzamelde gegevens.

Mijn contactgegevens
www.academievoortarot.nl

info@academievoortarot.nl
(Of via een van de social media kanalen, te vinden via de buttons op de site.)

Persoonsgegevens verzamelen, waarom doe ik dat?
De Academie voor Tarot ontvangt persoonsgegevens van lezers, via Google Analytics. Met Google Analytics kan er, onder andere, bijgehouden worden welke doelgroep de website het meest bekijkt, welke berichten populair zijn en via welk medium ze op de website terecht zijn gekomen. Deze informatie wordt gebruikt om de website te optimaliseren. Google Analytics verkrijgt deze informatie via jouw IP-adres, maar heeft geen toestemming om jouw gegevens te delen met derden.

Je IP-adres wordt zichtbaar voor mij wanneer je een reactie op De Academie voor Tarot achterlaat, hierdoor kan ik misbruik voorkomen door het IP-adres te blokkeren. Het IP-adres is niet zichtbaar voor anderen. Wanneer je een naam, website en/of mailadres plaatst bij een bericht is dit wel zichtbaar voor anderen, je kunt er daarom ook voor kiezen om anoniem of met een pseudoniem te reageren.

Nieuwsbrieven worden alleen verstuurd zal wanneer je daar toestemming voor hebt gegeven, bijvoorbeeld door middel van een opgegeven email-adres. Deze gegevens zal ik nooit delen met derden zonder jouw toestemming.

Opslag persoonsgegevens en het bewaartermijn
De Academie voor Tarot bewaart de statistieken van bezoeken om de site te blijven optimaliseren. Reacties onder berichten blijven zichtbaar zolang het bericht online staat.

Cookies
De Academie voor Tarot maakt gebruik van cookies. Deze worden gebruikt om informatie over het gebruik van de website te verzamelen.

Via Google Analytics
Deze cookies zorgen dat ik het gedrag van mijn bezoekers in kaart kan brengen. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Ik heb Google geen toestemming gegeven om informatie te gebruiken voor andere diensten. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Social media
Op De Academie voor Tarot staan social media buttons. Deze buttons werken door middel van cookies, waar ik geen invloed op heb. Wil je hier meer over weten, lees dan de privacyverklaringen van de social media kanalen.

Rechten
Als je De Academie voor Tarot bezoekt geef je toestemming om jouw gegevens te gebruiken. Je kunt een verzoek indienen tot inzage, correctie, verwijdering, overdraging van je persoonsgegevens of het intrekken van je toestemming.
Neem hierover contact op via: info@academievoortarot.nl

Mocht je het niet eens zijn met de manier waarop ik met persoonlijke gegevens omga, heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen.
Dit kun je doen via: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Mocht ik iets zijn vergeten of heb je een foutje gezien, schroom niet om te mailen.
info@academievoortarot.nl