Ben je klaar om op weg te gaan met tarot?

Je bent nieuwsgierig naar tarot. Je voelt de aantrekkingskracht van tarot en je wilt deze mysterieuze wereld gaan verkennen.

Jij bent geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie en wilt ontdekken wat de kaarten voor jouw leven kunnen betekenen.

Je bent leergierig en wilt het mysterie ontrafelen: ervaren én snappen hoe tarot werkt.

Je wilt leren hoe je antwoorden kunt vinden op je vragen. Hoe je van abstracte kaartbetekenissen kunt komen tot diepe inzichten. Hoe tarot jouw dagelijkse gids kan worden.

Door het volgen van de cursus

Tarot voor jezelf – de basis

  • leer je de basisbetekenissen van alle 78 kaarten.
  • ontdek je hoe je waardevolle vragen kunt stellen aan de tarot.
  • maak je kennis met de geschiedenis van de kaarten.
  • krijg je praktische handvatten om niet alleen de betekenissen van de kaarten te weten, maar deze ook concreet toe te passen op jouw leven.
  • leer je verschillende legpatronen ( = manieren om de kaarten te leggen), waaronder het beroemde Keltisch Kruis.
  • kun jij tarot gebruiken om jezelf beter te leren kennen, beslissingen te nemen, en je persoonlijke ontwikkeling sturing te geven.

Let op: wil je de toekomst voorspellen met tarot? Dan is deze cursus niet voor jou. Ik kan je echter wel beloven dat de methode die ik je ga leren om met de kaarten te werken, enorm waardevol voor je is als jij het heft in eigen hand wilt nemen in jouw leven en zélf je toekomstkoers wilt bepalen.

WAARDE: €379, nu voor €189,50

Je kunt deze cursus nu volgen met 50% korting!

Christa geeft op een hele toegankelijke manier de betekenisssen van de Tarot kaarten. In het verleden moest ik steeds een boek erbij pakken. Maar nu ik de betekenissen beter begrijp merk ik dat ik steeds meer vanuit mijn gevoel de kaarten kan duiden. Christa geeft in de cursus heel ruimte om op je eigen manier de stof eigen te maken. Ze inspireert je om vooral je eigen weg daarin te volgen. Er zitten hele leuke opdrachten bij. Zoals Christa in haar video’s uitlegt, zo heb ik nog nergens gezien of gelezen.

Carlo

Hoe werkt het?

  • Acht weken lang krijg je iedere week toegang tot een nieuwe les.
  • Na betaling ontvang je direct toegang tot de online omgeving en de eerste les. (Het kan een paar minuten duren voor je de eerste e-mail hierover ontvangt. Niks ontvangen? Stuur een mailtje naar info@academievoortarot.nl)
  • Aan de hand van video’s, teksten en veel praktische opdrachten raak je steeds vertrouwder met de kaarten.
  • Je kunt de cursus geheel in je eigen tempo doorlopen.

Je hebt tarotkaarten nodig om de cursus te kunnen volgen. In het lesmateriaal gebruik ik de Rider Waite Smith Tarot. Er zijn verschillende versies van deze kaarten die je allemaal kunt gebruiken, zoals de Radiant Waite, Universal Waite, Tarot Original 1909, The Smith-Waite Centennial, etc. De afbeeldingen zijn hetzelfde, alleen de manier waarop ze gekleurd zijn is anders. Kies zelf welke set je wilt gebruiken!

Wil jij persoonlijke ontwikkeling met de kaarten & het mysterie van tarot ontrafelen?

Start dan met Tarot voor jezelf – de basis voor €397  €189,50!

Wat anderen zeggen:

Ik wist niet dat er zoveel mogelijk is met tarot. Christa heeft veel kennis van zaken. Spelenderwijs leert ze je de kaarten kennen en verschillende leggingen. Ik heb het ook ervaren als een groeitraject voor mezelf en kan het iedereen aanraden, want het is een mooi cadeau wat je jezelf kan geven.
Sandra

Christa’s benadering van de tarot is down-to-earth en creatief. Haar grote kennis van de tarot brengt ze speels over in een plezierige sfeer.
Monique

Ik wil je bedanken voor de cursus. Ik vond het een inspirerende, heldere cursus. En jij legt het heel prettig uit.

Hilde

Deze cursus was echt een cadeautje. Kaartkennis, leggingen, oefenen. Ik kan nu een Keltisch Kruis doen, wie had dat gedacht. Ik verheugde me elke week op de les en vind het nu echt heel jammer dat het afgelopen is.
Fleur