Huur mij in

Dit aanbod wordt verzorgd door Christa, eigenaar van de Academie.

Feestjes en borrels

Wil jij op je bruiloft, verjaardag of afstudeerfeestje iets extra’s bieden aan je gasten? Zoek je een unieke toevoeging om jouw zakenborrel een excentriek tintje te geven? Huur mij in! Voor een vast bedrag per uur verzorg ik korte consulten voor jouw gasten. Richt een leuk hoekje voor me in of laat me aanschuiven bij mensen aan tafel. In overleg kunnen we afstemmen hoe jij jouw feestje voor je ziet en wat ik daarbij kan betekenen.

info@academievoortarot.nl

Privéworkshop

Perfect voor een kleinschalig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, maar ook voor een vriendinnendag, familieweekend of als verjaarscadeau. Ga zelf aan de slag met de tarotkaarten of laat mij voor elk groepslid een legging doen die we met elkaar bespreken. Een combinatie kan natuurlijk ook. Ik maak een passend aanbod op basis van jullie wensen.

info@academievoortarot.nl