De basis van tarot heb jij je eigengemaakt.

Nu ben je klaar voor de volgende stap.

Je kent van de (meeste) kaarten een aantal bijbehorende kernwoorden en het lukt je over het algemeen ook wel om tot een duiding te komen, al is het soms nog best lastig om tot écht nieuwe inzichten te komen en de verbanden tussen de kaarten te zien. Je wilt meer verdieping aanbrengen in je tarotpraktijk. Je wilt je kennis van de symbolen vergroten. Je wilt leren hoe je tot preciezere duidingen komt, waar je heel concreet iets aan hebt.

Ben jij dit? Lees dan verder. =)

Tarot Verdiepingscursus

Tijdens de Tarot Verdiepingscursus leer je werken met de rijke symboliek op de Rider Waite Smith kaarten. De nadruk ligt op het zoeken van verbindingen tussen de kaarten (bruggen bouwen!) zodat je duidingen meer één geheel gaan vormen in plaats van dat het kaart voor kaart een beetje voelt als los zand.

Iedere les vergroot jij je kennis van de kaarten en krijg je meer handvatten om de kaartbetekenissen en symbolentaal te vertalen naar een concreet antwoord op je vraag. We gaan samen kaarten leggen, en daarnaast ook veel andere oefeningen doen om tot dieper begrip van de kaarten te komen. Bij iedere les hoort uitgebreide theorie die je vooraf toegestuurd krijgt om te lezen.

Het uitgangspunt van deze cursus is dat je de kaarten beter leert duiden voor jezelf, maar je kunt de opgedane kennis en vaardigheden natuurlijk ook inzetten bij consulten voor anderen.

Dit krijg je:

  • 10 live online lessen van 2 uur via Zoom
  • uitgebreide reader met theorie (pdf)
  • een fijne groep om samen mee te leren
  • lekker veel creatieve oefeningen om mee aan de slag te gaan
  • samen kaarten leggen en duiden
  • feedback en persoonlijke begeleiding van Christa
  • BONUS: whatsappgroep om met de groep tarot-ervaringen uit te wisselen én je vragen aan Christa te stellen

De lessen zijn op woensdagavonden

20.00-22.00.

De eerste les is op 13 maart 2024.

En dit alles voor €397.

Dit is wat cursisten van vorig jaar zeggen:

Fantastisch leuke en leerzame verdiepingscursus. Smaak naar meer!
Angeline

Christa’s benadering van de tarot is down-to-earth en creatief. Haar grote kennis van de tarot brengt ze speels over in een plezierige sfeer. Ik vond de cursus elke avond weer een feestje. De schriftelijke theorie is een overzichtelijk naslagwerk waar ik nog lang op terug kan vallen.
Monique

Er was altijd iets waardevols verstopt, soms uit totaal onverwachte hoek. 
D.