Mindful leven met tarot

Duurzame zelfzorg voor denkers

Je denkt (vindt? voelt?) dat je te veel ‘in je hoofd’ zit. Je kunt jezelf namelijk best weleens verliezen in negatieve gedachtenspiralen of het eindeloos uitdenken van mogelijkheden: als-dit-dan-dat-maar-als-zus-dan-zo-en-als-ik-dit-zeg-denkt-hij-vast-dat-en-ze-zullen-me-raar-vinden-en-dat-zou-ik-niet-erg-moeten-vinden-maar-ik-vind-het-toch – ARGH. Waarom staat je brein nou nooit eens UIT?

Dus het zou zomaar kunnen dat jouw stressniveau regelmatig op het randje van overspannenheid ‘danst’. Of dat je (net als ik) de hardere leerweg hebt moeten ondergaan en daadwerkelijk die burn-out in gekukeld bent.

Misschien ben je weleens met mediteren begonnen. Of met yoga. Of met andere activiteiten die zouden moeten leiden tot uit je hoofd gaan en in je lichaam komen.

Maar… er bestaat niet zoiets als uit je hoofd gaan. Je kunt je gedachten misschien tijdelijk wegduwen of, gunstiger, loslaten. Maar ze komen terug (hoe frustrerend ook).

En als je heel eerlijk bent…

Eigenlijk is denken ook jouw kracht. Grote kans dat jij werk doet waarbij je je brein hard nodig hebt en waarbij je dankbaar gebruik maakt van je intelligentie, je voorstellingsvermogen, de creatieve oplossingen die je bedenkt.

Laat me je iets vertellen. Je kunt dat denken ook omarmen.

Leren hoe je kunt leven MET je hoofd in plaats van UIT je hoofd. Waarbij je de kracht van je brein juist inzet om een mooier, minder gestrest leven te leiden.

JE MAG DENKEN!

En eh… je hebt niet voor niks interesse in 78 kaarten waarover je een leven lang kunt blijven lezen: jij vindt leren LEUK. Dus waarom zou je je hoofd volledig uit willen zetten?

Toen ik deze conclusie eindelijk voor mezelf trok, was dat echt een enorme opluchting. Ik hoefde geen strijd meer te voeren tegen mijn hoofd. Pas toen ik dit doorhad, kwam er ademruimte. Rust. En de uren die ik met tarot doorbreng werden er zo veel rijker door!

Want laat de tarot nou net hét perfecte gereedschap zijn voor duurzame zelfzorg voor ‘denkers’.

Ik ben een nieuw programma aan het ontwikkelen speciaal voor ‘denkers’ die tarot willen inzetten voor een fijner leven (minder stress zonder de kracht van je brein te ontkennen, een reis van persoonlijke ontwikkeling voor de leergierige mens).

Klinkt interessant? Laat hieronder weten dat je interesse hebt in dit programma, en ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen!

 

Dit klinkt interessant!

Wil je op de hoogte blijven van Mindful leven met tarot?

Laat het me weten!