Tarot Bezinningsavond

Een moment om tot jezelf te komen. Tot rust te komen. Je te bezinnen.

In de drukte van het leven vergeten we nog weleens om stil te staan. Gun jezelf deze avond om even alles aan de kant te leggen en er helemaal voor jezelf te zijn.

Ik neem je mee in meditaties en andere oefeningen zodat jij de ruimte kunt ervaren om op adem te komen en eens rustig, met de kaarten als gids, te reflecteren op wie je bent, waar je staat, wat je wilt. 

Wees welkom.

Tarot Bezinningsavond:

Dankbaar ontvangen

Dinsdagavond 1 augustus, 20.30-21.30, online

Waar ben jij dankbaar voor? Kun je openstaan voor wat het leven je toewerpt?

Hoe kun jij (nog) meer leven vanuit dankbaar ontvangen?

Op 1 augustus wordt het feest Lammas gevierd: feest van de graanoogst. Tegenwoordig zijn de supermarkten altijd gevuld en merken we nauwelijks dat er oogsttijden zijn. Maar ook in het dagelijks leven is er een ritme van geven (zaaien, investeren) en ontvangen (oogsten). We sluiten symbolisch aan bij het levensritme van oudsher en geven hier een eigen draai aan.

Deze avond kost €9 (het getal van de Kluizenaar!).

Gun jij jezelf deze avond?

Ja!

Hoe werkt het?

De komende twee bezinningsavonden organiseer ik in een Webinar-setting: je ziet en hoort mij, maar niet elkaar. Zo kun je geheel in je eigen ruimte meer in jezelf keren zonder afgeleid te worden door anderen. Het is dus geen avond van uitwisseling, maar echt een uur helemaal voor jezelf. Via de chat kun je mijn hulp inroepen als je vragen hebt.

  • Kort voor aanvang ontvang je een link zodat je kunt deelnemen.
  • De avond start om 20.30. Zorg dus dat je vóór 20.30 klaarzit.
  • We sluiten af rond 21.30 (dit kan ook iets eerder of later zijn).
  • Deze bezinningsavond is een cadeautje voor jezelf. Je hoeft niks voor te bereiden, je hoeft geen voorkennis te hebben. Je hoeft alleen maar op te komen dagen.
  • Leg alleen wel je tarotkaarten klaar en een opschrijfboekje.
  • Maak deze avond extra fijn voor jezelf door je favoriete thee te zetten.
  • Deelname kost €9.

Voor wie is deze avond geschikt?
Zowel beginners als gevorderde tarotisten zijn van harte welkom. Wel is het goed om te weten dat we deze avond niet samen de kaarten gaan interpreteren. Je krijgt tijd om zelf kaarten te leggen en je interpretaties op te schrijven, maar als een kaart nog onduidelijk voor je is gedurende de avond, dan laten we dat zo en dan is de uitnodiging aan jou om daar op een later moment mee verder te gaan. Je kunt sowieso een boek met kaartbetekenissen bij de hand houden tijdens het kaarten leggen.

We gaan deze avond ook mediteren. Ik leid je hierdoorheen, je hoeft dus geen ervaring met mediteren te hebben.