Tarot voor Jezelf – ZOMERCURSUS 2024

Wil jij tarot leren op je eigen tempo én samen met anderen oefenen?

En lijkt het je fijn om wat extra begeleiding te krijgen van Christa?

Deze zomer kun je de zelfstudiecursus Tarot voor Jezelf volgen mét live online lessen!

JIJ…

bent nieuwsgierig naar tarot.

bent geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie en wilt ontdekken wat de kaarten voor jouw leven kunnen betekenen.

bent leergierig en wilt het mysterie ontrafelen: ervaren én snappen hoe tarot werkt.

wilt leren hoe je antwoorden kunt vinden op je vragen. Hoe je van abstracte kaartbetekenissen kunt komen tot diepe inzichten. Hoe tarot jouw dagelijkse gids kan worden.

Door het volgen van de cursus

Tarot voor jezelf – de basis

 • leer je de basisbetekenissen van alle 78 kaarten.
 • ontdek je hoe je waardevolle vragen kunt stellen aan de tarot.
 • maak je kennis met de geschiedenis van de kaarten.
 • krijg je praktische handvatten om niet alleen de betekenissen van de kaarten te weten, maar deze ook concreet toe te passen op jouw leven.
 • leer je verschillende legpatronen ( = manieren om de kaarten te leggen), waaronder het beroemde Keltisch Kruis.
 • kun jij tarot gebruiken om jezelf beter te leren kennen, beslissingen te nemen, en je persoonlijke ontwikkeling sturing te geven.

Let op: wil je de toekomst voorspellen met tarot? Dan is deze cursus niet voor jou. Ik kan je echter wel beloven dat de methode die ik je ga leren om met de kaarten te werken, enorm waardevol voor je is als jij het heft in eigen hand wilt nemen in jouw leven en zélf je toekomstkoers wilt bepalen.

Hoe werkt het?

Het gehele traject duurt 8 weken. Je krijgt:

 1. Zelfstudielessen: de volledige cursus Tarot voor Jezelf – de basis
 • Gezamenlijke start op maandag 8 juli: iedereen krijgt tegelijk toegang tot de eerste zelfstudieles van Tarot voor Jezelf.
 • Iedere volgende maandagochtend heb je toegang tot een nieuwe les.
 • Je volgt de lessen op een moment dat het jou uitkomt.
 • Je houdt onbeperkt toegang tot al het lesmateriaal, ook nadat de 8 weken voorbij zijn. Zo kun je alles terugkijken op je eigen tempo.
 1. Live online oefenavonden: tarot leggen met begeleiding van Christa
 • Acht zondagavonden krijg je praktijkles live online via Zoom.
 • Tijd: 19.30-21.00.
 • Data: 14 juli, 21 juli, 28 juli, 4 augustus, 11 augustus, 18 augustus, 25 augustus, 1 september. (Op vakantie in deze periode? Check even de veelgestelde vragen onderaan de pagina.)
 • In de eerste helft van de les werken we klassikaal. Iemand legt kaarten, Christa helpt bij het duiden en medecursisten mogen meedenken in de chat. Dit deel wordt opgenomen, dus als je niet live aanwezig kunt zijn, is dit terug te kijken!
 • In de tweede helft ga je in break-out-rooms samen oefenen. Christa gaat de verschillende groepjes langs om feedback te geven. (Dit onderdeel is niet terug te kijken.)
 1. Samen leren via whatsapp (8 weken)
 • In de whatsappgroep kun je ervaringen delen en vragen stellen.
 • Je kunt hier jouw tarotduidingen delen met de groep en feedback vragen.
 • Christa zit ook in de whatsappgroep en denkt graag mee.
 • Op eigen initiatief kun je extra oefenmomenten afspreken met medecursisten.

Je hebt tarotkaarten nodig om de cursus te kunnen volgen. In het lesmateriaal gebruik ik de Rider Waite Smith Tarot. Er zijn verschillende versies van deze kaarten die je allemaal kunt gebruiken, zoals de Radiant Waite, Universal Waite, Tarot Original 1909, The Smith-Waite Centennial, etc. De afbeeldingen zijn hetzelfde, alleen de manier waarop ze gekleurd zijn is anders. Kies zelf welke set je wilt gebruiken!

De waarde van Tarot voor Jezelf is €379.

Acht lessen van Christa: €350.

Dat is samen €729.

 

Maar. Dat gaan we niet doen. =)

Je kunt deze zomercursus volgen voor…

 

€729 €333

Wat anderen zeggen:

Ik wist niet dat er zoveel mogelijk is met tarot. Christa heeft veel kennis van zaken. Spelenderwijs leert ze je de kaarten kennen en verschillende leggingen. Ik heb het ook ervaren als een groeitraject voor mezelf en kan het iedereen aanraden, want het is een mooi cadeau wat je jezelf kan geven.
Sandra

Christa’s benadering van de tarot is down-to-earth en creatief. Haar grote kennis van de tarot brengt ze speels over in een plezierige sfeer.
Monique

Ik wil je bedanken voor de cursus. Ik vond het een inspirerende, heldere cursus. En jij legt het heel prettig uit.

Hilde

Deze cursus was echt een cadeautje. Kaartkennis, leggingen, oefenen. Ik kan nu een Keltisch Kruis doen, wie had dat gedacht. Ik verheugde me elke week op de les en vind het nu echt heel jammer dat het afgelopen is.
Fleur

Veel gestelde vragen

Ik ga op vakantie en mis daardoor een paar lessen. Kan ik toch meedoen?

Zeker! Er zijn twee opties om ervoor te zorgen dat jij toch alles uit deze cursus kunt halen:

 1. Stop je kaarten in je koffer! Met een telefoon, een internetverbinding en een tarotset in je tas kun jij gewoon meedoen met de lessen.
 2. Het klassikale gedeelte is terug te kijken. Wil je daarnaast ook graag met anderen oefenen? Doe een oproepje in de whatsapp-groep en spreek buiten de lessen om online met elkaar af!

Daarnaast hou je voor altijd toegang tot het zelfstudiemateriaal. Dus je hebt alle tijd om de cursus ook na de acht lesweken zelf verder te doorlopen.

Als ik achterloop met de zelfstudielessen, kan ik de live lessen dan wel volgen?

Zeker. Iedereen leert tarot in een eigen tempo en daardoor zit er in de les altijd een mix van verschillende niveaus. Ook als je nog onzeker bent over je kaartenkennis, kun je gewoon meedoen met het duiden van de kaarten!

Hoe lang hou ik toegang tot de zelfstudielessen?

Voor altijd!

Wat als ik geen whatsapp heb of niet in de whatsappgroep wil?

Het is geen must om deel te nemen aan de whatsappgroep. Belangrijke mededelingen worden sowieso altijd gedaan via de mail, zodat je op dat vlak niks mist. Ook kun je Christa e-mailen met je vragen over de lessen. Wat je wel zult missen, is interactie met medecursisten en Christa’s antwoorden op vragen die door anderen gesteld worden.

Wil jij persoonlijke ontwikkeling met de kaarten & het mysterie van tarot ontrafelen?

Volg dan Zomercursus voor €679 €333