Van goede voornemens naar vaste gewoontes

gebruik tarot om je leven blijvend te veranderen

Ben je het zat om elk jaar dezelfde goede voornemens te maken en ze na een paar weken te vergeten? Dan is het hoog tijd om het anders aan te pakken.

Stap uit je comfortzone en ontdek hoe je tarot kunt gebruiken om echte verandering in je leven te bewerkstelligen.

Transformeer je leven met hulp van de kaarten.

Deze zelfstudiecursus wijst je de weg!

Wat kun je verwachten?

Met deze 5-weekse cursus krijg je de kans om jouw goede voornemens om te zetten in concrete, dagelijkse gewoontes. Tarot zal fungeren als jouw persoonlijke gids op deze reis, je inzichten bieden en je de kracht geven om werkelijke transformatie te ervaren.

Wat maakt deze cursus uniek?

  1. Praktische toepassing: Leer hoe je tarot praktisch kunt toepassen in je dagelijks leven, zonder zweverig gedoe. Concrete stappen naar echte verandering.
  2. Creatieve werkwijze: Je gaat niet alleen maar kaarten leggen en interpreteren. Ik leer je veelzijdige manieren om tarot te integreren in jouw transformatieproces.
  3. Volg mijn verhaal: Ik neem je mee op een avontuur dat ik ook zelf zal aangaan. Mijn eigen proces deel ik in video’s bij iedere les. Zo krijg je iedere week een voorbeeld-uitwerking van de opdrachten die je gaat uitvoeren.

Wat krijg je?

  • 5 Lesmodules: elke week krijg je toegang tot een nieuwe lesmodule die je stap voor stap begeleidt naar blijvende verandering.
  • Video’s en opdrachten: iedere lesmodule bestaat uit video’s en opdrachten waarmee je zelfstandig aan de slag kunt. Alles is op je eigen tempo te volgen en oneindig terug te kijken!
  • Feedback via e-mail: kom je ergens niet uit of wil je dat ik met je meedenk over de kaarten die je getrokken hebt? Stuur me gerust een mailtje en ik help je verder!

Zet concrete stappen om jouw goede voornemens écht vol te houden!

Na aanschaf heb je direct toegang tot álle lessen.

 

Voor wie is deze cursus geschikt?

Jij bent:

  • vertrouwd met tarot. Je hoeft geen gevorderde te zijn en alle kaarten uit je hoofd te kennen, maar je hebt wel al vaker kaarten gelegd voor jezelf en weet hoe je dit aan moet pakken. (Overigens is deze cursus ook geschikt als je wél gevorderd bent!)
  • op zoek naar inspiratie. Het lijkt je leuk om nieuwe manieren te ontdekken om met tarot te werken.
  • iemand die wil leven met tarot. Wat bedoel ik daarmee? In deze cursus leer je manieren om tarot echt in te zetten als hulpmiddel voor blijvende veranderingen in je leven. Geen eenmalige kaartlegging over een onderwerp en hup door met je leven, maar op zoek naar diepgang op één thema dat jij echt wilt veranderen in je leven.

Met deze cursus zet je concrete stappen om jouw goede voornemens écht vol te houden!

Wat anderen zeggen over cursussen van de Academie voor Tarot:

Ik wist niet dat er zoveel mogelijk is met tarot. Christa heeft veel kennis van zaken. Spelenderwijs leert ze je de kaarten kennen.
Sandra

Een leuke en leerzame cursus. Ik heb geleerd om op een andere manier naar de kaarten te kijken, en kaarten te combineren. Christa geeft veel informatie en is creatief in het samenstellen van lessen.
Marianne

Zeer afwisselende inspirerende opdrachten waar ik echt wat mee kon en wat je ook voor andere kan gebruiken als je dat zou willen. Goed te volgen en een aanrader voor ieder die iets met tarot heeft.

anoniem