Mini tarotretraite

Lijkt het jou heerlijk om een middagje voor jezelf te hebben om tarotkaarten te leggen en in alle rust te reflecteren?

Je even terugtrekken uit alledaagse beslommeringen en op de pauzeknop drukken.

Écht de tijd nemen voor een tarotlegging voor jezelf. In een bijzondere setting:

Vier Beltane met mij! 

Op 1 mei is het Beltane. Dit van oorsprong Keltisch vuurfeest maakt als een van de acht jaarfeesten deel uit van ‘het’ jaarwiel, een 20ste eeuws concept dat ik volg als structuur voor mijn spirituele bezigheden.

Op zaterdagmiddag 4 mei ben je van harte welkom in Delft om dit feest met mij te vieren.

Je gaat onder mijn begeleiding tarotkaarten leggen voor jezelf. Maar dat niet alleen: we creëren samen een ritueel waarin je vanuit meer rust naar de kaarten kunt kijken én de inzichten die je opdoet kunt ‘verankeren’. Dat wil zeggen: door op een dieper niveau je intenties vanuit de tarotduiding te bevestigen, neem je de inzichten vervolgens écht mee je dagelijks leven weer in. Zodat je niet alleen tot dieper begrip komt, maar vanuit dat begrip ook echt verandering in gang gaat zetten voor jezelf.

Klinkt te vaag? Tja, het zal zo’n persoonlijk proces zijn dat het voor iedereen anders is en dus moeilijk te beschrijven anders dan in algemene termen. Als je nieuwsgierigheid getriggerd is, nodig ik je van harte uit om het gewoon te komen ervaren!

Voor wie is dit?

Jij bent spiritueel én lekker nuchter.

Je hebt tarotkaarten thuis.

Je bent nieuwsgierig naar deze middag.

Check, check, check? Lees dan door. =)

Wat gaan we doen?

Ik neem je mee in het jaarfeestritueel. Je mag het lekker ondergaan, dus ik ga je nog niet vertellen wat er precies gaat gebeuren. Maar dit is wat je ongeveer kunt verwachten:

We zitten in een kring op de vloer. We luisteren muziek en je wordt meegeleid in een meditatie. Je komt tot rust. Je ervaart de ruimte om na te denken over wezenlijke dingen. We creëren een plek waarin je jouw gedachten kunt gaan onderzoeken. Je trekt tarotkaarten en schrijft je inzichten op. Ik schenk nog wat thee bij. We wisselen van gedachten met elkaar. We verankeren onze inzichten met symbolische handelingen.

Je onderzoekt. Je speelt. Je leert.

Je gaat naar huis met hernieuwde energie en fijne inzichten.

Heb je een bepaald level van tarot-kennis nodig? Nee. Of je nou vandaag hebt ontdekt dat tarot bestaat of al decennia kaarten legt, maakt voor deze middag niet uit. Ik help je of ik laat jou je eigen ding doen, net wat je fijn vindt, ongeacht je ervaring.

Praktische informatie:

Zaterdagmiddag 4 mei

inloop vanaf 14.00, start 14.15

afronding rond 16.00, napraten tot 16.30

Locatie: Delft (10 min lopen van het station)

Er is plek voor 6 deelnemers.

Deelname is €27.