Wijsheid op Woensdag

Via Instagram deel ik iedere woensdag een stukje ‘wijsheid’. In mijn schrijfsels ga ik wat dieper in op deze wijsheden en hoe ze jou kunnen helpen op je pad met de tarotkaarten.

Ontdek de kracht van eigen keuzes: transformeer naar de beste versie van jezelf

Als ik kaarten leg op een feestje, krijg ik nog regelmatig vragen over de toekomst. Welke carrièrekansen komen er? Komt het goed met mij in de liefde? Ik zeg dan: daar kan ik je niet bij helpen. Ik geloof erin dat het geen zin heeft om de toekomst te voorspellen en dat het veel krachtiger is om de tarot te vragen om inzicht over het NU. Zodat je zélf keuzes kunt maken om jouw toekomst richting te geven, in plaats van af te wachten wat er op je pad komt.

De kaarten die ik voor vandaag heb getrokken, brengen exact die boodschap.

 

 

Kiezen voor je eigen verlangens: de twee van staven symboliseert de kracht van keuzes. Volg je hart en kies voor wat je écht wilt. Laat externe verwachtingen los en neem de regie over je eigen leven in handen.

De orakelkaart ‘Transform’ moedigt je aan om boven de huidige situatie uit te stijgen en belemmerende patronen los te laten. Ontdek je potentieel en groei naar een hoger bewustzijnsniveau.

Ontdek hoe tarotkaarten je kunnen helpen bij het vinden van je ware verlangens en te transformeren naar de meest authentieke versie van jezelf. Durf je mee te gaan op deze inspirerende reis? Volg mijn Startcursus!

Ben jij al verder met tarot?

Je kunt ook leren hoe je anderen kunt ondersteunen in hun transformatieproces!

Wil je anderen helpen bij hun transformatie en zelfontwikkeling?

Ontdek de Tarot Coach Opleiding en leer de diepere lagen van tarotkaarten doorgronden. Inspireer anderen om hun eigen verlangens te ontdekken en authentieke keuzes te maken.