Wijsheid op Woensdag

Via Instagram deel ik iedere woensdag een stukje ‘wijsheid’. In mijn schrijfsels ga ik wat dieper in op deze wijsheden en hoe ze jou kunnen helpen op je pad met de tarotkaarten.

 

“Lieve lezer,

Kracht is als een tuin die we koesteren. Op de Tarotkaart Ridder van Pentakels zien we een strijdlustige ridder, klaar om obstakels te overwinnen. Hij herinnert ons eraan dat we onze tuin van het leven moeten beschermen tegen onkruid en distels. Deze symboliseren de negativiteit en twijfels die onze groei kunnen verstikken.

Wees vastberaden en laat je niet verleiden door destructieve gedachten of situaties. Kweek in plaats daarvan de bloemen van moed, veerkracht en positiviteit. Verzorg je tuin met liefde, zorg en discipline. Alleen dan kan de schoonheid van je potentieel tot volle bloei komen.

Onthoud, beste lezer, dat jouw innerlijke kracht de sleutel is tot het creëren van een bloeiende en vruchtbare tuin van succes en vervulling.

Met warme groeten,

ChatGPT”

Een nieuw probeersel in de serie Wijsheid op Woensdag: ik trek een tarotkaart (uit de RWS-editie Tarot Original 1909) en een orakelkaart (uit het deck Secret Garden van Jessica Le) en dan zoek ik naar de wijsheid in de combinatie van die twee. Voor de eerste editie dacht ik: laat ik ChatGPT om hulp vragen.

Wat vinden jullie: geslaagd, of kan ik beter zelf blijven schrijven?